«Dissabte», el nou single de Santa Mandra

NacióGarrotxa estrena en primícia el segon llançament del grup garrotxí

Imatge promocional de «Dissabte»
Imatge promocional de «Dissabte» | Cedida per Santa Mandra
Redacció
16 de març del 2023
Actualitzat a les 16:44h
Deu dies després de publicar el seu primer single, El cap a la lluna, Santa Mandra ja acumulava més de 5.000 reproduccions. El nou grup garrotxí de rock elèctric format aquest 2023 va anunciar aquest mes de març que a l'abril arribaria el seu primer àlbum que porta el mateix nom del seu single de presentació (El cap a la lluna).
Ara, quinze dies després de publicar la primera cançó del nou àlbum, Santa Mandra llença aquest dijous la segona. Es diu Dissabte i ho fa en primícia a NacióGarrotxa. La cançó es va escriure durant els primers mesos del confinament i vol ser un "homenatge" a tot allò que es va prohibir durant la pandèmia. "És una cançó sobre la nocturnitat, la pèrdua de papers que aquesta provoca i sobre la culpabilitat que sentim els diumenges de ressaca", diu la veu i guitarra del grup, Àlex Espunya.

Des d'aquest matí ja podeu escoltar la nova cançóque també formarà part del nou àlbum de Santa MandraSi no pots escoltar la cançó sencera, clica aquí. A partir d'aquest dijous al vespre, ja estarà disponible a través de les xarxes socials del grup. Dissabte és una de les composicions més "divertides" i "desenfrenades" del grup garrotxí. El treball va acompanyat d'un videoclip que es publicarà els pròxims dies.