Oix impulsa la segona edició del Festival Nits Màgiques

Una experiència que combina la connexió amb el bosc, un sopar silvestre i música per l’ànima en plena natura

Cartell de la segona edició de Nits màgiques
Cartell de la segona edició de Nits màgiques | Aromes al bosc
Redacció
29 de juliol del 2021
Arran de l’èxit de l’any passat, Aromes al Bosc torna a organitzar el festival Nits Màgiques, un cicle d’experiències gastrosilvestres i musicals al bosc que celebra el cicle lunar. El plat fort és el sopar silvestre, sota les estrelles, amb un bany de bosc com a aperitiu i d'una actuació musical amb instruments singulars per postres. L'espai del voltant de la Masia de turisme sostenible Mas Pineda serà l'escenari d'aquesta exclusiva experiència, limitada a trenta persones per sessió.

Anaïs de Villasante Ricart és l’artífex del conjunt de la proposta: connectar amb la natura del moment a través dels cinc sentits. Cada nit començarà amb un passeig que conduirà a un alzinar on s'invitarà a interactuar amb el bosc, tot seguit es degustarà un àpat creatiu, vegetarià i silvestre creat per Yasmina Drölma, una cuinera detallista i amorosa. Elaborat amb ingredients directes de la terra a la taula i per assaborir l'abundància del nostre entorn. Per acabar, Iñigo Berria i La Pubilla Còsmica afegiran a l’explosió de sabors les sensacions sonores d’instruments vibracionals com el hangpan, el digeridoo, flautes i gongs.

Una experiència única, que permetrà al públic desconnectar de l'estrès del dia a dia i gaudir de l'essència de la natura, en un entorn idíl·lic i íntim, sense contaminació lumínica ni sonora. "Volem que la gent visqui de primera mà i es nodreixi de la naturalesa del moment, obrint els seus sentits i percebent les subtileses de cada instant”, com explica Anaïs de Villasante.

La primera cita d'aquest festival serà el dissabte 21 d'agost, amb l'arribada de la lluna plena, i la següent serà el dissabte 4 de setembre al voltant de la lluna nova. Les entrades, molt limitades, ja estan a la venda a un preu de 75 euros.

Mas Pineda Oix, s. XIII, es troba en plena natura dins de l'Espai d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa. La masia està completament restaurada, conservant l'encant i estructura original de la masia i utilitza els recursos propis de la vall d'Oix. Des del 2015 la Laia Ventura i Solà comparteix casa seva amb els viatgers, oferint un entorn de respecte i amor per la natura amb el màxim confort. Un turisme sostenible i de KM0.

Els artistes
Dissabte, 21 d’agost. Iñigo Berrio, cantant, músic, terapeuta i infermer pediàtric. El so i la veu ofereixen arribar a l'essència més profunda des del silenci i l'escolta. Descobrir la vibració que som a través dels cants de medicina i els viatges sonors. La intenció de connectar amb la subtilesa dels sons dels instruments, ens farà descobrir el teixit al qual donem cos i energia.
Dissabte, 4 de setembre. La Pubilla Còsmica, alter ego d'Ànnia V. Cabratosa, música i terapeuta holística, ens proposa un viatge de sensacions a través de la màgia del so amb instruments d'alta vibració harmònica (monocordi, handpan, bols tibetans, gong, flautes ètniques...). Un concert de música holística per celebrar la vida i nodrir-nos amb la lluna nova de setembre.