​El metavers, els avions elèctrics o les laves dels volcans al nou cicle d'Els Grans Interrogants d'Olot

Aquest divendres comença una nova edició d'un programa de conferències que enguany comptarà amb onze ponències fins al maig

Imatge promocional d'Els Grans Interrogants de la Ciència
Imatge promocional d'Els Grans Interrogants de la Ciència | Ajuntament d'Olot
Redacció
28 d'octubre del 2022
Aquest pròxim divendres 28 d'octubre Olot torna a respondre preguntes científiques. Ho farà amb el cicle Els Grans Interrogants de la Ciència que cada any organitza el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa amb el suport recent del PEHOC i l'Espai Cràter. Enguany s'arriba a la setzena edició i es comptarà amb deu conferències d'experts i temes variats.

La primera conferència d'aquest divendres serà sobre l'aviació elèctrica i anirà a càrrec de Josep Maria Dorca. Fins al maig hi haurà xerrades sobre energies renovables amb Helena Matabosch, el metavers amb Cecilia Mosze, la predicció del flux de lava d'un volcà amb Eva Miranda o Xavier Ros explicarà què són les EDP. Al maig i abril del 2023 també es podrà escoltar Assumpció Malgosa que parlarà del retorn de les víctimes de la Guerra Civil a les seves famílies, David Ràfols detallarà fins on ha arribat l'exploració espacial, s'exposarà el treball guanyador de la Beca Oriol de Bolós sobre la migració nocturna de les aus a l'Alta Garrotxa i el grup de ciències del PEHOC parlarà dels rapinyaires de la comarca. El cicle es tancarà amb una conferència sobre les vacunes de la Covid a càrrec d'Èlia Torroella.

Totes les xerrades són gratuïtes i es duran a terme els divendres a partir de les 19 h a l'Espai Cràter d'Olot.
Arxivat a