Els ous són un aliment molt saludable, que sempre tenim a casa i que, a més, es conserven durant molt de temps. Us recomanem que no els guardeu a la nevera, tret que habitualment faci molta calor a la cuina o al rebost.
L'abril i el maig són el moment àlgid de la temporada d'espàrrecs i la múrgola, Morchella esculenta (rabassola o barret de capellà), és dels primer bolets de primavera que es trobem al Montseny, per bé que el podem substituir per altres bolets que puguem tenir congelats, frescos o en conserva.
[playbuzz]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UBH9BIwMX18[/youtube]
[noticiadiari]2/200476[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200367[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200080[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199820[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200225[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199756[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199359[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199259[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]