​Troben un home desaparegut durant aquest dimarts a Olot

Des de primera hora del matí la família no en sabia res i, finalment, ha estat localitzat a primera hora de la tarda a la Vall de Bianya

Detall d'un vehicle de la Policia Local d'Olot
Detall d'un vehicle de la Policia Local d'Olot | Pau Masó
Redacció
24 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:00h
Un home ha desaparegut aquest dimarts a Olot a primera hora del matí. Segons la família, l'home de més de 60 anys sortia al matí i tornava a casa al cap d'una hora. Però aquest dimarts això no ha estat així.

Han començat a sospitar quan han anat passant les hores i l'home no apareixia. L'última vegada que se l'havia vist havia estat a la zona del bari de les Tries. Finalment, la família ha posat denúncia a la Policia Local i l'han començat a buscar per la ciutat i voltants.

Després de més de set hores de cerca, la família ha difós la fotografia i com anava vestit l'home a través de les xarxes socials i, finalment, poc després, ha estat trobat a la Vall de Bianya.

Eren cap a les quatre de la tarda i el desaparegut estava desorientat caminant direcció els túnels de Collabós que connecten amb el Ripollès, on abans vivia la família. Una persona que ha vist la fotografia a les xarxes socials ha alertat que havia localitzat l'home i, sortosament, ha estat trobat sa i estalvi.
Arxivat a