El torró de crema cremada de la pastisseria Noguera de Girona, premiat com el millor de l'Estat

El Gremi de Pastisseria de Barcelona reconeix el torró artesà del pastisser Arcadi Rafael Ossa pel seu gust, textura i aspecte

El torró de crema cremada de la pastisseria Noguera
El torró de crema cremada de la pastisseria Noguera | ACN
Nació
30 de novembre de 2023, 16:46
Actualitzat: 16:46h
Girona té el millor torró de crema cremada de l'Estat. Concretament, es fa a la pastisseria Noguera, a càrrec d'Arcadi Rafael Ossa. Així ho ha determinat aquest dijous el Gremi de Pastisseria de Barcelona, en la segona edició del concurs, que l'ha escollit entre una quarantena de participants.

El torró de Noguera Pastissers, amb central a Vilobí d'Onyar i diverses pastisseries repartides per Girona, Riudellots de la Selva, Maçanet de la Selva, Vilablareix i Sant Gregori; ha estat el millor valorat pel gust, textura i aspecte. Per triar el guanyador, els candidats del concurs han lliurat tres barres de torró artesà de crema cremada en format rectangular elaborades completament amb ametlla, rovell d’ou, làctics -opcional-, sucres i aromatitzants, i cremats per una o diverses cares.