La Campanya Peix de Roca de Begur, que aquest divendres va donar el tret de sortida a la tretzena edició, ja s’ha convertit en una campanya plenament consolidada a les comarques gironines, tal com ho demostra l’assistència massiva de públic. Enguany 14 restaurants de Begur van oferir al bell mig de la plaça de la vila un gran ventall de tastets de peix de roca acompanyats d’una copa de cava o bé d’una copa de cervesa Inèdit.
Els 14 restaurants que enguany participen a la campanya gastronòmica són els següents:
- HOSTAL SA RASCASSA
- HOSTAL SA TUNA
- HOTEL AIGUA BLAVA
- HOTEL EL CONVENT
- HOTEL MAS SES VINYES
- HOTEL SA PUNTA
- PARADOR D’AIGUABLAVA
- RESTAURANT CA LA JUANITA
- RESTAURANT ES CASTELL – CAN MAURICI
- RESTAURANT FONDA CANER
- RESTAURANT GALENA –MAS COMANGAU
- RESTAURANT GRETEL
- RESTAURANT SA CALETA
- RESTAURANT TURANDOT
Es podran degustar el menús de la Campanya del Peix de Roca fins el 19 de juny.
Aquesta edició la inauguració de la campanya ha anat a càrrec del prestigiós cuiner Fermí Puig, xef del restaurant Drolma i Petit Comité, alhora autoritats com el Director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Girona, Christian Serarols, regidors, consellers comarcals i alcaldes de la comarca, no es varen voler perdre aquesta campanya gastronòmica i degustar enmig d’un clima festiu la gran varietat de tastets de peix de roca.
A més, també va tenir lloc el lliurament del premi del IV Concurs de Dibuix i Pintura Peix de Roca on va ser premiada l’obra de l’artista Susan Bataller