Així doncs, durant 4 setmanes FIDES ha coordinat a 2 grups (un cada quinzena) i gairebé un total de 30 persones. Els participants d’aquesta iniciativa han estat principalment alumnes de la Llicenciatura d’Història o del Màster d’Arqueologia vinguts d’arreu de l’estat espanyol (Astúries, Madrid, Tenerife, Cadis, ...).
Abel Fortó, membre de FIDES, ha valorat positivament aquesta campanya i ha explicat que “el que ens vam marcar com a objectiu era tancar la zona 1 del jaciment començada l’any 2004 i començar a treballar ala zona 2 i ho hem aconseguit”. Pel que fa a les troballes més destacades, l’arqueòleg ja explicat que han trobat el fons d’una cabana retallada a la roca de l’Ibèric Antic, una habitació de l’època de transició entre l’Ibèric Antic i l’Ibèric Ple i, ja a la zona 2, l’estructura de cases molt grans estructurades al costat d’un pati pertanyents a l’Ibèric Final. Fortó ha manifestat també la intenció de FIDES de repetir l’any vinent l’experiència i continuar treballant al jaciment en la que serà la sisena campanya.
D’altra banda, una vegada més el Museu Thermalia s’ha encarregat de coordinar les excavacions i les tasques arqueològiques i divulgatives derivades de la recuperació del poblat iber com ara datar i classificar les peces trobades, organitzar xerrades i exposicions, afegir un Taller didàctic per a infants i editar un quadern que complementa el taller i organitzar visites al jaciment, entre altres.