Ous estrellats amb patates a l'estil de casa Lucio

Cada dissabte, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 12 de maig de 2012 a les 00:01


Ingredients per a 4 persones:
8 patates mitjanes
8 ous.
100 grams de pernil
Sal
Oli d’oliva

Elaboració:
Peleu les patates, talleu-les a tires i saleu-les. Seguidament, fregiu-les en una paella a foc viu amb oli abundant. Quan estiguin cruixents, retireu-les i reserveu dins una font.

En una altra paella, aboqueu una mica d’oli i, quan estigui ben calenta, afegiu els ous. Fregiu durant un minut i retireu. 

Poseu els ous sobre les patates, trenqueu-los i barregeu-los amb els altres ingredients. Finalment, decoreu amb trossets de pernil, passats lleugerament per la paella.

El secret d'aquest senzill però gustós plat és utilitzar uns ous ben frescos i unes patates bones per fregir, com per exemple les Kenneebec o Red Pontiac.