Barto Busom presenta el recull de contes per adults 'Ni l'apuntador'

L'acte tindrà lloc aquest dissabte a Terrassa a l'Estudi RGA arquitectes

La Torre
21 de març del 2014
Els llibres del Setciències presenta la seva nova col·lecció, Sopa de pedres, amb l'edició de "Ni l'apuntador", un recull de contes per adults de Pep Quintana. La presentació del llibre serà a Terrassa aquest dissabte 22 de març a les set de la tarda a l’Estudi RGA arquitectes, al carrer Montserrat, 95, amb la presència de l’autor i l’i·lustrador.

Pep Quintana n’és l’autor, nascut a Arenys de Mar i de trajectòria professional llargament extensa, escriptor, divulgador de la cultura d’aquest país, viatger, i un guia expert en els països del nord d'Àfrica. Va tenir la idea d’escriure, entre moltes altres coses, un llibre de contes per adults. I va demanar a Barto Busom si es volia fer càrrec de les il·lustracions.

Barto Busom, arquitecte terrassenc, és el soci més jove de RGA Arquitectes, i un dels responsables de l’estudi que, des dels seus inicis, ha estat obert a altres disciplines amb clara voluntat col·laborativa amb altres experiències i activitats de cara a produir nous coneixements.

El pròleg del llibre és de Santiago Vidal. L’acte anirà a càrrec dels terrassencs Rosa Boladeras, coneguda per la seva participació en sèries de televisió i en un gran número de muntatges teatrals, i Joan Lluch, dibuixant i dissenyador gràfic.