El Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac es converteix en escenari d'Òpera

La Xarxa de Parcs Naturals organitza una nova edició del cicle Òpera als parcs

19 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:37h
Sant Llorenç del Munt, vist des de Sant Llorenç Savall.
Sant Llorenç del Munt, vist des de Sant Llorenç Savall. | Cedida
Aquest dissabte, 22 d'octubre, engega la 6a edició del cicle de concerts gratuïts Òpera als parcs, organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, amb un recital al Centre Cívic Evaristo de la Torre del Pont de Vilomara i Rocafort, al Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. El recital, que començarà a les 20.00 h i porta per títol L'amor calidoscòpic, anirà a càrrec d'Enric Colomer al piano i les veus de la soprano Romina Krueger i el tenor Facundo Muñoz.

El cicle Òpera als parcs oferirà un total de sis concerts, dos dels quals aquest any 2022, el primer aquest del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i el segon, el diumenge 27 de novembre al Teatre la Bòbila, de Sant Pere de Ribes, al Parc del Garraf, titulat Per qui i per què brindem. Dos concerts que volen ser mostra de bel canto sobre temes més universals com son l'amor  l'enyor, la passió i l'amistat.

Òpera als parcs té com a objectiu fer arribar i difondre expressions culturals als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals. Els recitals connecten l'òpera amb la natura i la fan arribar al gran públic i a poblacions amb menys habitants. Són gratuïts i amb entrada lliure fins a completar l'aforament.