Sara Roy, en concert a Terrassa

La cantautora tocarà aquest divendres 26 de novembre a la Casa de la Música

Sara Roy tocarà a la Casa de la Música de Terrassa.
Sara Roy tocarà a la Casa de la Música de Terrassa. | Cedida
A.M
22 de novembre del 2021
Aquest divendres 26 de novembre la cantautora de Manresa, Sara Roy, farà un concert en format acústic a El Vapor, la Casa de la Música de Terrassa. Roy presentarà el seu primer treball (A)MAR, un disc amb una producció de pop internacional per descobrir la seva veu tan personal, alegre, intimista i propera. És cantant i compositora i des dels 12 anys que li canta a la vida amb un estil totalment propi.

Dins de la programació del Vapor, Curtcircuit, la cantautora presentarà al públic egarenc un treball fet amb molt d'amor, cura i molt d'esforç. En paraules de la mateixa artista explica que "Amar significa estimar. Estimar allò que fas, com jo estimo la música, estimar-se a un mateix i estimar a totes les persones que han confiat en mi i m'han inspirat a fer cada una de les cançons que formen aquest disc". 

Precisament, una d'elles és un tema que ha fet juntament amb la seva parella, terrassenc, Miki Núñez, titulada Tot és més fàcil. Les entrades pel concert d'aquest divendres tenen un preu de 12 euros i es poden comprar a través de la pàgina web de La Casa de la Música.