Els Premis Cambra 2015, en imatges

La Torre
19 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:06h
Foto de família dels premiats i autoritats en els Premis Cambra 2015
Foto de família dels premiats i autoritats en els Premis Cambra 2015 | Foto: Marta Maseras

Foto de família dels premiats i autoritats en els Premis Cambra 2015 Foto: Marta Maseras


La Cambra de Comerç de Terrassa ha guardonat un total de 12 empreses en la nova edició dels Premis Cambra. L'acte de celebració va tenir lloc aquest dijous al Centre Cultural de Terrassa que va comptar amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. 

El premi a la iniciació al a internacionalització ha recaigut en Baraka Club de Viatges SL de Terrassa i en Chorino Iberica SAU, de Rubí. Circontrol SA, de Viladecavalls, i Manusa Gest SL de Sant Cugat del Vallès han rebut el guardó a la Trajectòria Internacional Consolidada. Els dos premis d'Impuls a la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament han estat per Chimigraf Iberica SL (Rubí) i DIM Water Solutions SL (Vacarisses).

El reconeixement al Compromís i la Sostenibilitat han estat per Campos Estela SL (Rubí) i Integrated Service Solutions SL (Sant Cugat del Vallès). La jove empresa Bissú Bags (Terrassa) ha rebut el premi a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis, igual que Flick Hockey (Terrassa). Per últim, Distribuciones del Jamón Cerezo (Terrassa) ha rebut el guardó a la millor Iniciativa Empresarial i NinaStudio (Sant Cugat del Vallès) el d'Empresa de Nova Creació.

A més, els empresaris Ramon Comellas i Ramon Pons, fundadors del Grup Circutor, han rebut el Premi Cambra al Lideratge Empresarial com a reconeixement a la seva trajectòria professional. També s'ha lliurat la Insígnia d'Or a Frederic Boix i Serra, president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat. Amb aquesta insígnia es vol fer un reconeixement públic a la trajectòria de Boix i Serra al capdavant de l'associació durant 10 anys, durant els que ha mostrat la seva constància en trobar sinèrgies conjuntes i que ha permès que s'estableixi una estreta col·laboració entre l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat i la Cambra.