Gran paper d'Anyó al mundial d'esgrima

Nació Digital
13 de març del 2013
Combat de Clara Anyó
Combat de Clara Anyó | Club d\'Esgrima Ciutat de Terrassa
Anyó, s'ha classificat per a la Copa Internacional Foto: CET

La tiradora del Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa trenca pronòstics amb una granactuació a la Copa del Món a Barcelona. La prova, que comptava amb la participació de 198 tiradores d’arreu del món, és una de les més prestigioses del circuit internacional, i ha comptat enguany amb la participació, entre altres de la número 1 del rànking internacional Sun Yujie, i la campiona olímpica per Ucraïna Yana Shemyakina.

La representació catalana la fomaven les barcelonines Clara Enciso, Helena López, Patrícia Jiménez, Irene Benedicto, Ana González, i la tiradora del Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa Clara Anyó. En aquest tipus de competicions de la Copa del Món, on competeix la flor i la nata de l’elit esgrimística internacional, és realment difícil que tiradores no professionals que no pertanyin als equips olímpics passin el tall de la primera volta, i Clara Anyó no només ho ha aconseguit, sinó que ho ha  fet donant un cop d’autoritat espectacular, amb 4 victòries de 6 assalts.

Però al quadre d’eliminació directa no ha batur la portuguesa Ines Herminio, que l'ha superat en experiència i intensitat, derrotant-la per 10 tocats a 15.
Malgrat la petita decepció de no haver pogut passar una ronda més, el resultat final ha deixat un regust dolç en la nostra tiradora, doncs ha sigut amb diferència la millor catalana en la classificació final, a més de la tercera millor de l'estat.