L’últim àpat de les festes de Nadal. Tanquem unes setmanes de menjar molt i de estar amb bona companyia. Aquesta es la meva proposta
Aperitiu
Gambes en tempura amb salsa agredolça
Rotllets cruixents de brie amb sèsam
Carxofes mini gratinades amb gorgonzola i nous
Primer plat
Braç salat farcit de bolets
Segon plat
Guisat amb calamarsets i bivalves
Postres
Pastís de xocolata a la menta
És clar que el més normal és fer el Tortell de Reis encara que un pastÍs de xocolata també ens ve de gust.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 04 de gener de 2018 a les 11:46
Actualitzat el 04 de gener de 2018 a les 11:49
Et pot interessar
-
Societat Els Alamús estrenen un servei pioner per treure efectiu al bar social
-
Societat El 10% dels alumnes de la UdL han pensat a suïcidar-se alguna vegada
-
Societat Aquests són els noms més comuns entre els lleidatans
-
Societat La Facultat de Lletres de la UdL trenca tòpics amb una campanya viral a xarxes
-
Societat Els escolars del Pallars Sobirà descobreixen la vida ramadera amb el projecte «D’Estudi al Tros»
-
Societat Lleida pot assolir els 36 °C en l’episodi de calor més intens d’un mes de maig