El restaurant Cal Xirricló de Balaguer guanya el concurs de cuina creativa al Madrid Fusion
El plat "bolet amb sotabosc dolç" ha estat elaborat pel cuiner Marc Lorés
ARA A PORTADA
Publicat el 26 de gener de 2016 a les 16:45
Actualitzat el 26 de gener de 2016 a les 17:04
El restaurant Cal Xirricló de Balaguer s'ha endut el primer premi del concurs de cuina creativa organitzat en el marc del certamen gastronòmic Madrid Fusion. El plat, titulat "bolet amb sotabosc dolç", ha estat una creació del cuiner Marc Lorés.
Et pot interessar
-
Societat Continuen els treballs per reparar la fuita d'aigua a la presa de Rialb
-
Societat Patrulles conjuntes a Mollerussa per frenar els comportaments incívics durant l'estiu
-
Societat L’embassament de Sant Antoni desaigua per excés de cabal a la Noguera Pallaresa
-
Societat 2on Congrés Català de Repoblament
-
Societat Ipcena exigeix retirar un gran abocament amb amiant a Juneda
-
Societat Lleida reforça la seguretat al Centre Històric amb noves càmeres de vigilància