El restaurant Cal Xirricló de Balaguer guanya el concurs de cuina creativa al Madrid Fusion
El plat "bolet amb sotabosc dolç" ha estat elaborat pel cuiner Marc Lorés
ARA A PORTADA
Publicat el 26 de gener de 2016 a les 16:45
Actualitzat el 26 de gener de 2016 a les 17:04
El restaurant Cal Xirricló de Balaguer s'ha endut el primer premi del concurs de cuina creativa organitzat en el marc del certamen gastronòmic Madrid Fusion. El plat, titulat "bolet amb sotabosc dolç", ha estat una creació del cuiner Marc Lorés.
Et pot interessar
-
Societat 80 anys de silenci: un poble de la Segarra restaura una campana del 1747
-
Societat L'IMO impulsa la campanya «Feina d'Estiu» per crear oportunitats laborals per a joves
-
Societat Aquestes són les sis millors pizzeries de Lleida
-
Societat Lleida tanca una de les festes majors «més participades dels darrers deu anys»
-
Societat Lleida posarà en marxa un banc de finques agràries per promoure l'Horta
-
Societat Aquests són els millors kebabs de Lleida