El restaurant Cal Xirricló de Balaguer guanya el concurs de cuina creativa al Madrid Fusion
El plat "bolet amb sotabosc dolç" ha estat elaborat pel cuiner Marc Lorés
ARA A PORTADA
Publicat el 26 de gener de 2016 a les 16:45
Actualitzat el 26 de gener de 2016 a les 17:04
El restaurant Cal Xirricló de Balaguer s'ha endut el primer premi del concurs de cuina creativa organitzat en el marc del certamen gastronòmic Madrid Fusion. El plat, titulat "bolet amb sotabosc dolç", ha estat una creació del cuiner Marc Lorés.
Et pot interessar
-
Societat 2on Congrés Català de Repoblament
-
Societat Ipcena exigeix retirar un gran abocament amb amiant a Juneda
-
Societat Lleida reforça la seguretat al Centre Històric amb noves càmeres de vigilància
-
Societat Neteja intensiva al barri de Cappont durant tres setmanes
-
Societat La DOP Les Garrigues preveu una bona campanya després de tres anys crítics
-
Societat Una falsa cobra en una vinya sembra el caos en un poble de Lleida