La peculiar marca que ha creat Alcarràs per promocionar la matança del porc i la seva carn

"Mandongo Alcarràs" serà a partir d'aquest dijous la marca a través de la qual el municipi associarà tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la matança del porc

Publicat el 16 de gener de 2018 a les 10:50
Actualitzat el 16 de gener de 2018 a les 11:02
"Mandongo Alcarràs" serà a partir d'aquest dijous, coincidint amb la Festa del Porc, la marca a través de la qual el municipi associarà tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la carn de porc, amb l'objectiu de promocionar un actiu molt important per a l'economia de la vila.

​La marca tindrà la seva projecció en forma també de logotip, inclou un calendari d'actes durant tot l'any que inclouen tastos de carn de porc durant l'abril, ensenyar als escolars què és el "mondongo" amb taller pràctics, jornades professionals per parlar d'aquest sector, col·laboració de les carnisseries del municipi en l'elaboració dels tastos i festes de les matances del porc, tant per part de les mestresses de casa, com dels jubilats.

Dijous 18 de gener, coincidint amb la Festa del Porc, on es repartiran uns 4.500 entrepans de carn de porc, serà el tret de sortida de la presentació d'aquesta nova denominació, que vol també posar l'èmfasi en una tradició que ha perviscut al llarg dels temps, que no és altra que la de "Fer el Mandongo".
 

Imatge del logo promocional Foto: Aj Alcarràs