El marisc més econòmic que hi ha i té infinitat d'aplicacions en la cuina, aquesta és una d'elles
Ingredients:
1 kg. de musclos
Per a la vinagreta:
1 ceba tendra
½ pebrot verd carnosa
½ pebrot vermell carnós
sal
vinagre agredolç de merlot
oli d'oliva verge extra
Obriu els musclos: els netegeu i treieu les adherències que tinguin. Rebutgeu els trencats.
Els col·loqueu en un recipient tapat, apte per al microones i a potència màxima deixeu que s'obrin. Trigaran uns 6-8 minut aprox.
Deixeu temperar, retireu una valva i coleu el suc que han deixat anar.
Reserveu a la nevera els musclos.
Feu la vinagreta, per això poseu la ceba i els pebrots en una picadora (no en una batedora) i piqueu-ho petit. Passeu el resultat a un colador perquè perdi el suc que deixen anar.
Prepareu en un recipient 3 parts d'oli, una de vinagre, sal al gust i les verdures ben escorregudes.
Barregeu i deixeu reposar fins al moment de la seva utilització.
Per presentar, col·loqueu en cada musclo una cullerada de la vinagreta de pebrots i servir.
Consulta el blog de cuina de la Dolorss
Musclos amb vinagreta de pebrots (microones)
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
Ara a portada
-
Societat «Si el camp cau, cau tot el país»: resignació i resiliència dels pagesos després de la pedregada Oriol Almacellas Verdés
-
Societat 50.000 hectàrees de cultius afectades per la pedregada a Lleida, segons Unió de Pagesos Redacció
-
-
-
Societat Maribel Pedrol: «El canal d’Urgell no és conegut perquè no l'hem sabut explicar» Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 16 de març de 2016 a les 00:00
Actualitzat el 16 de març de 2016 a les 12:50
Et pot interessar
-
Societat Les obres d'una planta solar obliguen a desviar els vehicles en una sortida de Lleida
-
Societat Condemnat a 4 anys d'internament per intentar matar un company de residència a Lleida
-
Societat Les empreses de turisme actiu a Lleida superen els 112 milions d'euros en impacte econòmic
-
Societat Rehabilitació de la LV-2012 per millorar la seguretat a les Garrigues