El marisc més econòmic que hi ha i té infinitat d'aplicacions en la cuina, aquesta és una d'elles
Ingredients:
1 kg. de musclos
Per a la vinagreta:
1 ceba tendra
½ pebrot verd carnosa
½ pebrot vermell carnós
sal
vinagre agredolç de merlot
oli d'oliva verge extra
Obriu els musclos: els netegeu i treieu les adherències que tinguin. Rebutgeu els trencats.
Els col·loqueu en un recipient tapat, apte per al microones i a potència màxima deixeu que s'obrin. Trigaran uns 6-8 minut aprox.
Deixeu temperar, retireu una valva i coleu el suc que han deixat anar.
Reserveu a la nevera els musclos.
Feu la vinagreta, per això poseu la ceba i els pebrots en una picadora (no en una batedora) i piqueu-ho petit. Passeu el resultat a un colador perquè perdi el suc que deixen anar.
Prepareu en un recipient 3 parts d'oli, una de vinagre, sal al gust i les verdures ben escorregudes.
Barregeu i deixeu reposar fins al moment de la seva utilització.
Per presentar, col·loqueu en cada musclo una cullerada de la vinagreta de pebrots i servir.
Consulta el blog de cuina de la Dolorss
Musclos amb vinagreta de pebrots (microones)
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de març de 2016 a les 00:00
Actualitzat el 16 de març de 2016 a les 12:50
Et pot interessar
-
Societat Continuen els treballs per reparar la fuita d'aigua a la presa de Rialb
-
Societat Patrulles conjuntes a Mollerussa per frenar els comportaments incívics durant l'estiu
-
Societat L’embassament de Sant Antoni desaigua per excés de cabal a la Noguera Pallaresa
-
Societat 2on Congrés Català de Repoblament
-
Societat Ipcena exigeix retirar un gran abocament amb amiant a Juneda
-
Societat Lleida reforça la seguretat al Centre Històric amb noves càmeres de vigilància