El proper dissabte 24 de novembre tindrà lloc la tercera edició de l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, la proposta gastronòmica i nadalenca del celler Abadal de la que ja n'han gaudit més de 4.000 persones en anteriors edicions i que es reafirma per tercer any consecutiu.
Aquest any, en destaca el Showcooking del xef David García, cap de cuina i propietari del Grup Tomàs (TO+) i guanyador de programa televisiu Top Chef 2; el tast de vins experimentals, dirigit per Miquel Palau, enòleg d'Abadal; el tast vertical de l'Abadal 3.9 Vi de Finca, en què es podrà descobrir la personalitat única de tres anyades diferents d'un dels vins més representatius del celler i que serà guiat per Josep Pelegrin, millor sommelier d'Espanya 2016 i sommelier de l'Escola Joviat; o el tast Nas d'Or, un viatge sensorial conduït per la sommelier Clara Antúnez.
Amb propostes enogastronòmiques per a tots els públics, el mercat obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 21 hores. Dirigit als amants del vi i a les famílies, durant tota la jornada els visitants hi podran trobar des de visites al celler, excursions per la vinya, una zona de mercat amb propostes gastronòmiques gourmet, artesanals i de temàtica nadalenca, una barra de vins Abadal i una zona gastro bar amenitzada al migdia a ritme de jazz per Laia Boixadós Quintet. Per completar la proposta, s'oferiran també altres tastos gastronòmics com el tast de vi amb sushi, tast de vi amb formatges, tast de vi amb pernil o tast de vi amb panetones i turrons.
*Més informació i compra anticipada de tiquets a www.abadal.net/market. Per a més informació, es pot contactar també al 93 820 38 03 / 666 732 969 o amb visita@abadal.net.
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience
Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking del xef David García, el tast de vins experimentals, de la mà de l'enòleg Miquel Palau i el tast vertical de l'Abadal 3.9 Vi de Finca, amb el sommelier Josep Pelegrin
Ara a portada
Publicat el 08 de novembre de 2018 a les 09:48
Actualitzat el 08 de novembre de 2018 a les 09:53
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans La Diputació dedica un vídeo al Fons Fotografia Juncadella de Súria
-
Cultura i Mitjans L'Escola de Música del Conservatori obrirà la preinscripció per al nou alumnat el 12 de maig
-
Cultura i Mitjans Els Premis Lacetània 2025 incorporen la novetat de la Beca de Recerca Museu del Barroc
-
Cultura i Mitjans Santpedor obre la convocatòria per participar en el 13è Concurs de Música Jove