Divendres es presentarà a Sallent l'informe de la Transició Ecosocial a Catalunya

Anirà a càrrec d'Adrià Cabanillas, membre del Grup de Transformació ecosocial decreixentista de Catalunya i d'Embat

Sala Vilà i Valentí de Sallent
Sala Vilà i Valentí de Sallent | GSV
Redacció
16 d'abril del 2024
Actualitzat el 17 d'abril a les 12:16h

Aquest divendres a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala Vilà i Valentí del carrer Àngel Gumerà, de Sallent, es presentarà l'informe Transició ecosocial a Catalunya. Una proposta decreixentista a càrrec d'Adrià Cabanillas, membre del Grup de Transformació ecosocial decreixentista de Catalunya i d'Embat.

L'estudi, coordinat pel Grup de Transició Ecosocial de la CGT i elaborat per Luis González Reyes, Erika González Briz i Adrián Almazán, s'ha fet en col·laboració amb diversos sindicats i federacions de la CGT, la Fundació Salvador Seguí i organitzacions com Embat, Attac Catalunya, Reserach &Degrowt o el Sindicat de Llogateres, entre d'altres, i es va fer públic el passat 21 de març en un acte a Barcelona. 

La presentació d'aquest informe a la Catalunya Central també comptarà amb les aportacions de Paco Rodríguez, de la Taula del Llobregat i l'Observatori de l'Aigua de Terrassa (OAT), Diego Rejón, sindicalista de SEAT i secretari de Formació de CGT-FEMEC de Catalunya, Jaume Brustenga, de l'associació L'Era, Espai de Recursos Agroecològics i una persona representant de la Xarxa d'Estructures Populars i Comunitàries (XEPC) de Manresa.

Arxivat a