L'alcalde de Castellnou ha oficiat casaments en un restaurant on cobren pel «casador»

Francesc Martínez ha casat "tres o quatre" parelles durant el 2016 i "moltes més abans" en un restaurant on ofereixen "la persona per fer la cerimònia" i "el tràmit de papers" del casament com una opció de la carta

L'alcalde de Castellnou de Bages, Francesc Martínez, en una imatge d'arxiu
L'alcalde de Castellnou de Bages, Francesc Martínez, en una imatge d'arxiu | Estefania Escolà
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 21:06h
L'alcalde de Castellnou, Francesc Martínez, del PSC, porta anys oficiant casaments al restaurant del Mirador de Montserrat, a Santpedor, on a la carta de cerimònies que tenen penjada en el web ofereixen la possibilitat de contractar un pack opcional en el qual l'establiment s'encarrega de posar-hi una "persona oficial" per fer la cerimònia i, fins i tot, es cuida de fer "el tràmit de papers" del casament.

Martínez ha oficiat aquest 2016 "tres o quatre" cerimònies matrimonials al restaurant el Mirador de Montserrat i "moltes més abans". Cal tenir en compte que a l'Ajuntament de Castellnou de Bages es va tramitar la documentació de 31 casaments durant l'any 2015. D'aquests, només 12 eren de parelles residents al municipi i els altres 19 van arribar després de sol·licitar un trasllat d'expedient des d'altres municipis.

Cal tenir en compte que malgrat que el restaurant del Mirador de Montserrat és de Santpedor, ni l'actual alcalde d'aquesta població, Xavi Codina, ni l'anterior alcaldessa, Laura Vilagrà, que ho va ser des de 2003 fins al 2015, mai no hi han oficiat un casament.

La carta de casaments del Mirador de Montserrat, després dels diversos menús, proposa paquets opcionals en els quals s'hi inclou, entre d'altres elements, una "persona oficial" per fer les cerimònies amb la gestió "del tràmit dels papers" inclosa. Aquesta opció, que a més a més conté l'equip de so, flors, taules, cadires amb funda i catifa vermella, té un preu per als nuvis de 660 euros. Així i tot, en la mateixa carta s'assegura que el restaurant és qui es preocupa de buscar la "persona oficial". Cal tenir en compte que el "tràmit de papers" dels casaments sempre s'ha de realitzar en dependències municipals.
Arxivat a