El bagenc David Garcia, nou Top Chef

El cuiner de Palà de Torroella s'imposa en uns renyida final al figuerenc Marc Joli, amb un menú ple de sensibilitat

Publicat el 18 de desembre de 2014 a les 00:10

El cuiner de Pala, David Garcia, amb el premi de Top Chef. Foto: Antena3


Després de 15 setmanes, el somni s'ha acabat. I de la millor manera per al jove cuiner de Palà de Torrella, David Garcia, ja que s'ha imposat aquest dimecres en una renyida final de Top Chef al figuerenc Marc Joli, amb un menú que ha desbordat sensibilitat.

El concurs d'Antena3 TV, Top Chef, ja té guanyador per a la seva segona edició: el cap de cuina i propietari del Grup To [+], de 26 anys i de Palà de Torroella, David Garcia, ha estat el merescut guanyador d'un concurs que ha tingut a la final com a jurat a set cuiners reconeguts amb la màxima distinció de la cuina de l'estat, el Premio Nacional de Gastronomía en la categoria de caps de cuina.

A la final ha presentat, de primer plat, Sorell amb gel vegetal, coliflor i ruibarbre; de segon, Colomí de tardor amb tubèrculs, cacauets i regalèssia, i de postre, te marxa amb curri i espècies.

Amb el seu triomf al Top Chef, David Garcia guanya 30.000 euros en metàl·lic, el subministrament per a tot l'any de diversos productes, una cuina totalment equipada, barra lliure de ganivets del patrocinador i l'edició d'un llibre amb les seves receptes. Tot plegat valorat en uns 100.000 euros. A banda del reconeixement que significa per a la seva feina i l'empenta per al seu negoci.
 

Veure el programa de la final