El Petit Celler de Manresa ha programat, per aquest dijous, 12 de juliol, una vetllada gastronòmica i enològica que tindrà com a principal protagonista el formatge. Concretament l'artesanal Artefor, produït a Vilassar de Dalt i fet amb llet d'ovella i cabra (pasteuritzada, molt a poc a poc, al bany maria) en un procés totalment manual amb sensibilitat per la protecció del territori.
El tast, que començarà a un quart de nou del vespre, comptarà amb els formatges Forcat, d'ovella amb llarga maduració (que es maridarà amb un Pic de Solergibert 2017); el Lingot de Cabra (maridat amb el Brunus Rosé 2016); el Rodonet de Cabra, rentat amb aigua de mar (acompanyat d'un Mont-Ferrant Bertha Bouzy 2011), i el Rodonet d'Ovella rentat amb aigua de mar (maridat amb l'Huguet Gran Reserva Brut Clàssic 2009).
El preu de la proposta és de 20 euros i de 15 pels socis del Petit Celler. Les reserves es poden fer enviant un correu a manresa@petitceller.com o trucant al 93 872 19 07. Les places són limitades.
ARA A PORTADA
Publicat el 09 de juliol de 2018 a les 11:51
Actualitzat el 09 de juliol de 2018 a les 11:55
Et pot interessar
-
Societat Una vuitantena de professionals del Bages de l'àmbit de la infermeria commemoren el Dia Internacional a Santpedor
-
Societat La Plataforma Ciutadana de Santpedor crida a la participació massiva en el referèndum pel nou CAP
-
Societat Tall de trànsit en un tram del carrer Vallès de Manresa, aquest dissabte
-
Societat L'Ajuntament de Manresa penja la bandera per commemorar el Dia contra la LGTBI-fòbia
-
Societat UManresa acull la III Jornada de Fisioteràpia a la Catalunya Central
-
Societat Una investigadora d'Althaia lidera un estudi sobre com la contaminació influeix en els infants