
Imatge d'un dels moments del sopar. Foto: Jordi Prenyanosa.
Malgrat les condicions meteorològiques típiques d'aquestes dates, el sopar amb cantada d'havaneres és un esdeveniment plenament consolidat a l'agenda d'estiu de la ciutat de Manresa. Així ho van demostrar la vuitantena de persones que divendres passat van poder gaudir d'un sopar únic des del punt de vista gastronòmic i musical, amb l'actuació del Grup d'Havaneres Cor de Catalunya. La pluja que va caure durant la tarda i la previsió de ruixats també durant el vespre van obligar a canviar l'emplaçament de l'acte, que es va traslladar de la terrassa del restaurant Passeig cap a l'interior del restaurant Maïami.
Durant el sopar es va servir un menú creat especialment per a l'ocasió amb productes mariners com els com els llagostins, les escopinyes, els muscos o els cargols de punxa i plats tradicionals com el suquet de pescadors o l'arròs negre. També hi eren presents productes locals i de temporada, com el tomàquet i l'albergínia blanca.
El públic assistent, bona part del qual repeteix any rere any, va poder gaudir de l'àpat i de les interpretacions del Grup d'Havaneres Cor de Catalunya, que va complir les expectatives dels amants d'aquest gènere musical.