Galeria fotos: les castanyes i els panellets, protagonistes de la Fira de Tardor de Vic

Publicat el 03 de novembre de 2008 a les 11:00
 
Un esmorzar popular, la gran castanyada, tallers o animació a càrrec dels Sagals d’Osona són algunes de les  activitats lúdiques i infantils que va acollir la mostra. Entre aquestes activitats destaca la presentació  del “plat del Remei”, un plat amb un rerefons històric que es remunta a l’any 1247. Es tracta del capó amb salsa pebrada, un guisat exquisit que s’adapta als gustos i cultures que actualment conviuen al barri. Els alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona van ser els encarregats d’elaborar-lo i presentar-lo el diumenge, 2 de novembre, al migdia.
 
Tal com ha explicat la responsable de Fires i Mercats de l’ImpeVic, Quima Vila, l’activitat comercial de la fira “ha sigut bona i ha tingut una bona acceptació. Val a dir, però, que les expectatives eren més altes però la pluja no ens ha acompanyat”. De cara a les pròximes edicions “ens hem plantejat la possibilitat de continuar fent la fira a la plaça Pilarín Bayés i convertir aquest punt de la ciutat en l’espai de referència de la fira” ha afegit.
 
La Fira de Tardor, és una reformulació de l’antiga Fira d’Herbes Remeieres i Productes Ecològics, que en els darrers anys també s’havia celebrat en el mateix barri.