Dijous, 15 de febrer
Avui, en primer lloc, l'esmorzar consistirà en tastets d'amanida, mongetes, botifarra i llom a la brasa, botifarra d'ou, botifarra negra, cansalada i truita de botifarra, pa d'Osona i beguda.
Pel que fa el menú del dinar serà el següent: tastets d'amanida, mongetes, botifarra i llom a la brasa, botifarra d'ou, botifarra negra, cansalada, truita de botifarra i arròs de matança, pa d'Osona i porrons de vi. El postre serà coca de llardons amb nata i xocolata.


El dia conclourà amb el sopar, que se servirà de les 8 del vespre a les 11 de la nit, i que tindrà un menú amb tastets d'amanida, mongetes, botifarra i tastes de porc rostit a Plaça, pa d'Osona i porrons de vi. El postre serà coca de llardons amb nata i xocolata.
A partir de les 2/4 de 9 del matí i durant tot el dia es vendran entrepans de botifarra, cansalada o llom i una beguda. El preu és de 4 euros.
Divendres, 16 de febrer
El divendres amb el Taulell de la Plana es serviran esmorzars i dinars. L'esmorzar constarà de torrades amb varietat de botifarres a la brasa. Degustació de carn del perol amb llenegues i cigrons. A banda de postres, pa i beguda. El dinar serà amanida de barreja d'enciams amb llardons o sopa torrada amb mandonguilles i garró de porc al forn o saltejat de botifarra amb bolets.
Els restaurants La Cantonada i el Clot dels Romans, juntament amb les braseries El Caliu i l'Alzina, oferiran un sopar molt especial a base de tapes de porc i brasa.
Dissabte, 17 de febrer
El dissabte, la Cooperativa Plana de Vic i Planes Bones serviran àpats de pagès. L'esmorzar consistirà amb fetge de porc amb ceba confitada, patates del bufet amb col i cansalada, galtes de porc amb cigrons i amanida de ceba, tomàquet i olives. El dinar serà amanida de l'horta de la Plana de Vic o escudella barrejada i peus de porc amb naps i castanyes o botifarra amb mongetes de Santa Pau. Finalment, al sopar es servirà amanida vigatana, gran graellada de carn de porc i postres.
Diumenge, 18 de febrer
El diumenge 18 de febrer es posarà el punt i final a la setmana de la gastronomia de Vic amb un esmorzar popular de xocolatada (2 euros) i entrepans de botifarra (4 euros).
Els preus dels àpats gastronòmics de la Setmana del Porc són populars: els esmorzars costen 6 euros i els dinars i sopars 12 euros. Excepte l'esmorzar de l'últim dia que té un preu de 4 euros.
La Setmana del Porc acull a banda de múltiples activitats gratuïtes adreçades a tots els públics amb una Mostra Comercial, on es vendran productes derivats del porc i típics de la comarca. El lloc serà la carpa de la plaça Major, de 10 del matí a 9 del vespre.
