Caprabo va presentar fa uns dies a Vic la seva nova aposta per la producció agroalimentària d’Osona. A partir d'ara, els supermercats que l'empresa té a la comarca incorporaran 71 nous productes de petits productors d’Osona i del Ripollès, com embotits d’Agroalimentària de SAV i Carnovic, formatges d'Aroc o de Formatgeria Mas Rovira, Cerveses Ausesken o mel de Ca La Núria, entre d'altres.
Es tracta d'una iniciativa que Caprabo ja ha dut a terme en altres comarques de Catalunya i que, segons el Responsable de Productors Locals de Caprabo, Fernando Tercero, és una manera de presentar als clients nous productors i petites cooperatives i permet la "presència d'un producte de qualitat, més fresc i amb un valor afegit per als consumidors".
De fet, aquesta aposta coincideix amb la introducció a tots els supermercats de Carpabo del segell "Venda de Proximitat", que suposa per a l'empresa un valor afegit.
La proposta ja ha rebut el suport de l’Ajuntament de Vic, tal com ha expressat el regidor de Benestar i Salut, Xavier Farrés: "És un pla que demostra compromís amb el medi ambient, l'economia local i la salut, així com implicació en el territori".
Caprabo aposta pels petits productors d'Osona
La marca incorpora als seus supermercats 71 nous productes agroalimentaris
ARA A PORTADA
Publicat el 21 d’abril de 2014 a les 08:56
Et pot interessar
-
Economia
Ramaders d'Osona afectats per la pesta porcina del 2001: «No sé com ho vam resistir, no sabies on posar el bestiar»
-
Economia
El GDT reivindica la crisi de la pesta porcina com «una oportunitat» per «transformar el model»
-
Economia
El Govern avala l'ERTO que afecta 450 treballadors del Grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina
-
Economia
La CUP aposta per la diversificació del model productiu per posar fre al «monocultiu de porcs i turistes»
-
Economia
«Macrocultiu» o diversificació: la pesta porcina accelera el debat sobre el model econòmic a Osona
-
Economia
Moltes reserves als allotjaments i restaurants d'Osona durant el pont de la Puríssima
