ARA A PORTADA
Ara que n’és temporada, podem començar amb un gaspatxo ben refrescant, amb un punt just de picantor que ens activi la vèrbola i ens ajudi a dibuixar complicitats. Què et sembla? Ho acompanyarem d’una esqueixada de bacallà amb un toc de guacamole. I és que m’agrada experimentar, conjugar colors, aromes i textures. Tot això ho regarem amb un Camino Real xilè, una mescla extraordinària de Cabernet Sauvignon i Carmenère. De fons, el folk tendre i reposat de Tracy Chapman.
Continuarem amb un cús-cús, que admeto que em queda de primera, o bé un pollastre tandoori amb arròs pilaw. Encara no ho tinc decidit, tot i que la meva aposta és per un plat de tast contundent. Arribats a aquest punt ens haurem començat a conèixer, i possiblement la tertúlia haurà derivat a somnis, projectes, desitjos o fins i tot a confidències més íntimes. Serà el moment d’encetar un Priorat, un vi majestuós per coronar el nostre encontre. Llavors sonarà Sau o Sopa de Cabra i segurament m’engrescaré a cantar. Tot i que m’agraden els Manel i els Amics de les Arts, jo sóc més del rock català d’una altra època.
Per acabar, et serviré els meus postres estrella: gelat de te verd amb espuma de sake. Acompanyat de cava, naturalment. Una cloenda hipnòtica i suggerent a la commixtura de sabors que haurem experimentat. Segurament el licor ja ens haurà començat a fer efecte i les paraules brollaran sense sentir-se cohibides, amb llibertat i deseiximent. Potser llavors em parlaràs de les teves pors i de les teves angoixes. Fins i tot podria ser que pronunciïs el seu nom. Et demanaré silenci i et tornaré a omplir la copa. Millor parlar de nosaltres que engreixar la sordidesa i l’engany. Què et semblaria rematar-ho amb el ritme de Yossou N’Dour? Qui sap si ens atrevirem a ballar i tot...
Quan vulguis, et convido a sopar.
Manlleuenc de soca-rel, sóc una ànima inquieta a qui li apassiona la cultura, la política i el contacte amb la gent. Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, vaig cursar un Màster en Polítiques de Cooperació, i actualment estic acabant la llicenciatura de Traducció i Interpretació, també a la UAB. Sóc professor d’Administració Pública i d’Empreses i compagino totes aquestes activitats amb l’escriptura i quan el temps m’ho permet, amb la música. Tinc tres grans debilitats: la literatura, el meu país, Catalunya, i Manlleu, la meva ciutat.
Et pot interessar
- La colònia dels avariats Blanca Busquets
- I si Argüello anés al Cabró Rock? Jordi Serrat
- Trump i l'OTAN o quan la diplomàcia es torna xantatge Toni Poyato
- Què són els centres adscrits? La seva vinculació a la universitat Josep-Eladi Baños
- Els missatges dels ocells Blanca Busquets
- Els nous «altres catalans» en el centenari de Paco Candel Toni Poyato
Alta Newsletter
Iniciar sessió
No tens compte a Osona?
Crea'n un gratisCrear compte
Periodisme en català, gràcies a una comunitat de gent com tu
Recuperar contrasenya
Introdueix l’adreça de correu electrònic amb la qual accedeixes habitualment i t’enviarem una nova clau d’accés.