ARA A PORTADA
-
El Mercat de Vic oferirà demostracions de cuina en directe amb cuiners locals i producte de proximitat Irene Giménez Vinyet
-
-
-
Ferran Palau estrena al Mercat de Música Viva de Vic «Aniversari Feliç», el nou projecte amb corda i vent Redacció
-
Mazoni: «Al sector musical sembla que tothom està en lluita per qui fa la promoció més cridanera» Redacció
Ara que n’és temporada, podem començar amb un gaspatxo ben refrescant, amb un punt just de picantor que ens activi la vèrbola i ens ajudi a dibuixar complicitats. Què et sembla? Ho acompanyarem d’una esqueixada de bacallà amb un toc de guacamole. I és que m’agrada experimentar, conjugar colors, aromes i textures. Tot això ho regarem amb un Camino Real xilè, una mescla extraordinària de Cabernet Sauvignon i Carmenère. De fons, el folk tendre i reposat de Tracy Chapman.
Continuarem amb un cús-cús, que admeto que em queda de primera, o bé un pollastre tandoori amb arròs pilaw. Encara no ho tinc decidit, tot i que la meva aposta és per un plat de tast contundent. Arribats a aquest punt ens haurem començat a conèixer, i possiblement la tertúlia haurà derivat a somnis, projectes, desitjos o fins i tot a confidències més íntimes. Serà el moment d’encetar un Priorat, un vi majestuós per coronar el nostre encontre. Llavors sonarà Sau o Sopa de Cabra i segurament m’engrescaré a cantar. Tot i que m’agraden els Manel i els Amics de les Arts, jo sóc més del rock català d’una altra època.
Per acabar, et serviré els meus postres estrella: gelat de te verd amb espuma de sake. Acompanyat de cava, naturalment. Una cloenda hipnòtica i suggerent a la commixtura de sabors que haurem experimentat. Segurament el licor ja ens haurà començat a fer efecte i les paraules brollaran sense sentir-se cohibides, amb llibertat i deseiximent. Potser llavors em parlaràs de les teves pors i de les teves angoixes. Fins i tot podria ser que pronunciïs el seu nom. Et demanaré silenci i et tornaré a omplir la copa. Millor parlar de nosaltres que engreixar la sordidesa i l’engany. Què et semblaria rematar-ho amb el ritme de Yossou N’Dour? Qui sap si ens atrevirem a ballar i tot...
Quan vulguis, et convido a sopar.
Manlleuenc de soca-rel, sóc una ànima inquieta a qui li apassiona la cultura, la política i el contacte amb la gent. Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, vaig cursar un Màster en Polítiques de Cooperació, i actualment estic acabant la llicenciatura de Traducció i Interpretació, també a la UAB. Sóc professor d’Administració Pública i d’Empreses i compagino totes aquestes activitats amb l’escriptura i quan el temps m’ho permet, amb la música. Tinc tres grans debilitats: la literatura, el meu país, Catalunya, i Manlleu, la meva ciutat.
Et pot interessar
- Els doctorats industrials: una oportunitat de país Josep-Eladi Baños
- Tràfic de diaris Blanca Busquets
- Integradores i educadores socials, «essencials, però condemnades a la temporalitat»
- Habitatge social: construir pensant en el medi ambient David Mercader Carrera
- La colònia dels avariats Blanca Busquets
- I si Argüello anés al Cabró Rock? Jordi Serrat
Alta Newsletter
Iniciar sessió
No tens compte a Osona?
Crea'n un gratisCrear compte
Periodisme en català, gràcies a una comunitat de gent com tu
Recuperar contrasenya
Introdueix l’adreça de correu electrònic amb la qual accedeixes habitualment i t’enviarem una nova clau d’accés.