Il·lús Teatre torna a la Cava Urpí per Nadal amb el muntatge «Escurxelles Bimbolades»

Faran nou funcions durant 11 dies

Carles Prats i Santi Ricart
Carles Prats i Santi Ricart | Berta Tiana
Redacció
16 de desembre del 2018
La companyia sabadellenca Il·lús Teatre tornarà aquest per Nadal a la Cava Urpí. Ho farà amb el muntatge, un cabaret literari fet de textos i música de diferents procedències, Escurxelles Bimbolades. Estaran a l'escenari des d'aquest divendres i fins a l’1 de gener de 2019, amb nou funcions.

El títol compta amb dramatúrgia i direcció de Jordi Fité. Una de les novetats de la proposta respecte dels seus precedents és l’aposta pels textos propis, que es combinaran amb fragments de Charles Baudelaire, Joan Margarit, Juan Carlos Ortega, Alejandro Dolina, Pessoa, Garcia Lorca, Stephen Fry i Hugh Laurie, entre altres.

En l’apartat musical, es farà un homenatge a la desapareguda Aretha Franklin amb I say a little prayer for you o la famosa Starry, starry light de Don Mc Lean. El muntatge estarà protagonitzat per Montse Vidal, Jep Barceló, Santi Ricart i Carles Prats en l’apartat musical, acompanyats per Marina Prades, Oriol Padrós, Jan Fité i Guillem Barceló.

Al voltant d'un miler de persones van assistir a les representacions de l’any passat i que van situar l’índex d’ocupació global en un 94%.