Torna el servei de cangur gratuït durant el període vacacional escolar a Sabadell

Serà en horari matinal durant quatre dies en tres centres cívics

El servei s'activa una altra vegada
El servei s'activa una altra vegada | Gala Espín
Redacció
27 de març del 2023
Les aules de les escoles de Sabadell, i arreu, es tancaran per celebrar la Setmana Santa. Més de set dies sense activitat i torna a activar-se el servei de cangur gratuït de la ciutat, que es va impulsar a l'estiu, en el marc d'una prova pilot, fruit del pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat.

Estarà en funcionament des del dilluns, 3 d'abril, al dijous, dia 6 -ambdós inclosos-, en horari matinal: de 8.30 a 14 hores. Igual que a l'estiu i per Nadal, els infants podran inscriure's per dies o tota la setmana. Aquesta vegada s'amplia a tres emplaçaments: els centres cívics de Ca n’Oriac, Creu Alta-Cal Balsach i Torre-romeu.

Comptarà amb professionals del lleure i que han programat activitats diverses i adaptades a totes les franges d'edat. Les inscripcions es poden fer al web de l’Ajuntament de Sabadell de fins aquest dijous.

Serà la tercera vegada que es posa en marxa aquesta iniciativa, adreçada a infants de 3 a 12 anys, que va engegar a l'estiu -el mes d'agost- com una prova pilot en dues escoles bressol. Va tornar per l'època nadalenca i l'objectiu és facilitar la conciliació, a més de crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal.