Així doncs, i fins el 6 de desembre, els amants de les tapes podran degustar les diferents propostes gastronòmiques que oferirà cada un dels establiments, formades per quatre o cinc tapes, acompanyades de dues cerveses Estrella Damm de 33cl, amb preus a partir dels 27 euros.
[ficentrareport]

Una de les propostes de «De tapes a casa». Foto: Estrella Damm
Algunes de les creacions que es podran degustar són les braves de patata gallega, cuinades al forn, amb salsa d’Albert Adrià i un allioli lleuger, que ofereix Casa de Tapas Cañota; els porros escalivats amb vinagreta de cendra i formatge Idiazábal que presenta La Mundana; l’steak tàrtar amb quenelle de foie i fruits secs que es podrà trobar al menú d’Aspic, o l’entrepà de calamars amb pa del Forn Sant Josep, maionesa de tinta de calamar i maionesa clàssica amb què participa Entrepanes Díaz, entre altres.
Una exquisida explosió de sabors per maridar amb Estrella Damm que captivarà tots els paladars i permetrà convertir casa vostra en el millor restaurant de tapes de la ciutat.
Establiments participants a “De tapes a casa”
Arume
Granja Petitbo
Aspic
La Mundana
Bistrot Levante
La Tere Gastro Bar
Bronzo Bar e Cucina Lolo
Més que Vins
Casa de Tapas
Cañota Passeig
El Chigre 1769
Restaurantes Hofmann
El Filete Ruso
Ventuno
El Nacional
Barcelona Via Granados
Els Pinxus
Viana
Entrepanes Díaz
Xanc i Meli
A causa de la situació actual, pot ser que aquesta informació pateixi lleugeres modificacions. És per això que es pot seguir tota l’actualitat de “De tapes a casa” al web detapesacasa.com i a través de les xarxes socials, amb el hashtag #detapesacasa.
Sobre Estrella Damm i la gastronomia
El vincle històric d'Estrella Damm amb la gastronomia es tradueix en una aposta constant per les millors propostes nacionals i internacionals, amb l'objectiu d'activar l’hostaleria amb activitats gastronòmiques de qualitat. Així neixen, per exemple, les rutes de tapes, presents a ciutats com Barcelona, Madrid, Miami o Lisboa, així com jornades gastronòmiques de productes únics, com el bacallà o l'arròs.
[ficentrareport]

Una de les tapes de la ruta gastronòmica a casa. Foto: Estrella Damm
Aquest vincle es remunta als orígens de la marca a Barcelona, ciutat en la qual el bon menjar té un fort protagonisme. Avui dia, Estrella Damm se segueix elaborant 100% amb ingredients naturals i segons la recepta original del 1876. El seu sabor pur i delicat que perdura en el paladar n’afavoreix el maridatge i li atorga una gran popularitat entre bevedors exigents i amants de la gastronomia.
[superfoto] [sensepubli] [nointext] [senseminutaminut] [noautor] [ficentrareport]