Vins de Catalunya proposa que els clients «es portin» el vi al restaurant

El conseller Josep Maria Pelegrí dóna suport a una iniciativa "innovadora i creativa" que pretén ser "una aposta ferma pels de casa"

Publicat el 26 de juny de 2012 a les 18:09
La directora de l'Institut Català de la Cuina, Pepa Aymamí; el conseller Pelegrí, i el representant de Vins de Catalunya, Josep Maria Rodán Foto: ACN

La marca Vins de Catalunya posa en marxa la campanya 'Porta't tu el vi' per tal de fomentar el consum dels vins catalans als restaurants. Els clients, doncs, poden accedir a una carta virtual i encarregar la varietat que vulguin prendre en alguns dels cent restaurants inscrits a la iniciativa.

Es pot escollir entre una quinzena de begudes que es renoven cada trimestre i, un cop es presenti el comprovant, el restaurant servirà el producte sense cap cost afegit. El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha qualificat d'"innovadora i creativa" la proposta i ha valorat que enllaci restauradors, cellers i clients en "una aposta ferma pels vins de casa".