Arguiñano revela l'ingredient que no fa servir mai pels caldos perquè «espatlla el gust»

El xef basc i presentador de televisió recomana evitar aquest aliment típic en l'elaboració de brous

Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió
Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió | Cedida
Redacció
21 de novembre de 2024, 19:24
Actualitzat: 19:26h

Karlos Arguiñano és un dels cuiners més il·lustres a l'Estat i, sens dubte, el més il·lustre de la televisió dels darrers temps. Per això, els seus consells culinaris no passen mai desapercebuts, com ha estat el cas de l'ingredient que recomana no fer servir quan es prepara un brou: "Espatlla el gust", assegura.

Es tracta d'un ingredient típic a la gastronomia de la península Ibèrica com és la fulla verda de crucíferes, com la coliflor i el bròcoli. Aquest consell podria sorprendre sobretot per l'emissor, que és un gran defensor de la cuina de l'aprofitament, però en aquest cas es mostra rotund.

No és l'únic truc que ha compartit Arguiñano, que va deixant píndoles sempre que pot. Per exemple, també recomana elaborar les herbes casolanes, tal com t'expliquem en aquest altre article.