Navarcles es prepara per cuinar... receptes medievals

Es tracta de la novena edició del curs de cuina monacal, previ a la Fira Monacàlia

Publicat el 03 de març de 2016 a les 11:25
Els dies  9 i 10 d'abril se celebra la Monacàlia, la Fira Mediaval de Navarcles per excel·lència. És per això que unes setmanes abans, es duu a terme un curs de cuina medieval, que organitza l'Ajuntament del poble juntament amb la Fundació Alícia i Món Sant Benet. El taller, que tindrà una durada de quatre sessions i començarà el 10 de març a les vuit del vespre, es durà a terme als restaurants navarclins Cal Patoi, Ca l'Agustí, La Medi i la Fundació Alícia-Món Sant Benet i es desenvoluparà tots els dijous fins el 7 d'abril. En cada sessió s'ensenyarà com preparar els plats i se'n farà una degustació.

En aquesta novena edició del curs, el receptari es basarà en el llibre de Jaume Fàbregas "Cuina Monàstica". Fàbregas és professor de Gastronomia i Enalogia a l'Escola Universitària de Turisme i a la UAB. 

Per inscriure's al taller cal adreçar-se a l'Ajuntament de Navarcles o als restaurants que participen de l'activitat abans del 7 de març. El preu de cada sessió és de 15€ i els participant poden inscriure's a les que vulguin.