A partir d'avui, 13 de desembre, entra en vigor un reglament europeu que obliga bars, restaurants i hotels a informar els clients de tots els ingredients que porten els aliments no envasats (menus, tapes o entrepans, per exemple) que poden causar al·lèrgies o intoleràncies.
La Federació d'Hostaleria de Lleida assegura que aquesta normativa "no ha d'alterar els protocols de producció culinària" i afegeix que iniciaran "les tasques per informar els consumidors, treballadors i proveïdors".
Malgrat que l'Estat encara no ha publicat el decret que desplega el reglament, la federació ja ha enviat per correu electrònic informació i cartells als seus associats. Opina que la normativa comporta "més costos però un avenç molt lleu en el valor afegit de la qualitat que s'ofereix als clients".
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de desembre de 2014 a les 09:01
Actualitzat el 13 de desembre de 2014 a les 09:08
Et pot interessar
-
Societat El Consell Comarcal del Solsonès reforça els recursos de les ADF amb la cessió d’un tractor i una cisterna mòbil
-
Societat Solsona arranja aquest estiu el camí de Cal Sotaterra i el vial entre els ponts del Boté i la Xelsa
-
Societat Obertura a Solsona de la nova botiga «De Cop Mèdia»
-
Societat Més de 300 persones celebren els 60 anys de l'AEIG Pare Claret de Solsona
-
Societat La Trinxaranga celebra els seus 15 anys amb una festa oberta a tot Solsona el dissabte 5 de juliol
-
Societat Tastets de final de trimestre a l'institut Francesc Ribalta de Solsona