A partir d'avui, 13 de desembre, entra en vigor un reglament europeu que obliga bars, restaurants i hotels a informar els clients de tots els ingredients que porten els aliments no envasats (menus, tapes o entrepans, per exemple) que poden causar al·lèrgies o intoleràncies.
La Federació d'Hostaleria de Lleida assegura que aquesta normativa "no ha d'alterar els protocols de producció culinària" i afegeix que iniciaran "les tasques per informar els consumidors, treballadors i proveïdors".
Malgrat que l'Estat encara no ha publicat el decret que desplega el reglament, la federació ja ha enviat per correu electrònic informació i cartells als seus associats. Opina que la normativa comporta "més costos però un avenç molt lleu en el valor afegit de la qualitat que s'ofereix als clients".
Bars i restaurants han d'informar d'al·lèrgies
Ara a portada
Publicat el 13 de desembre de 2014 a les 09:01
Actualitzat el 13 de desembre de 2014 a les 09:08
Et pot interessar
-
Societat El Centre de Formació de persones adultes coneix la història del Consell Comarcal i altres indrets del seu entorn
-
Societat L’Ajuntament de Solsona convoca dues places de taquiller/a per a les piscines municipals
-
Societat Dol al bisbat de Solsona per la mort del Papa Francesc
-
Societat La caminada popular de Pinell de Solsonès d'aquest any serà una circular de 12 km amb principi i final a la parròquia de Sallent