A partir d'avui, 13 de desembre, entra en vigor un reglament europeu que obliga bars, restaurants i hotels a informar els clients de tots els ingredients que porten els aliments no envasats (menus, tapes o entrepans, per exemple) que poden causar al·lèrgies o intoleràncies.
La Federació d'Hostaleria de Lleida assegura que aquesta normativa "no ha d'alterar els protocols de producció culinària" i afegeix que iniciaran "les tasques per informar els consumidors, treballadors i proveïdors".
Malgrat que l'Estat encara no ha publicat el decret que desplega el reglament, la federació ja ha enviat per correu electrònic informació i cartells als seus associats. Opina que la normativa comporta "més costos però un avenç molt lleu en el valor afegit de la qualitat que s'ofereix als clients".
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de desembre de 2014 a les 09:01
Actualitzat el 13 de desembre de 2014 a les 09:08
Et pot interessar
-
Societat Pinell de Solsonès dotarà de columbaris el cementiri de Sant Climenç
-
Societat El bisbe de Solsona nomena un nou rector a Cardona
-
Societat Territori de Masies parla de cultura, memòria popular i Guerra Civil a la 13ena Diada al Miracle
-
Societat La comissaria de la Policia Local de Solsona obre un accés temporal pel Vall Calent
-
Societat La formació política Arran reneix al Solsonès
-
Societat Marc Anglarill serà el cap de cartell de la Festa Major de Lladurs