A partir d'avui, 13 de desembre, entra en vigor un reglament europeu que obliga bars, restaurants i hotels a informar els clients de tots els ingredients que porten els aliments no envasats (menus, tapes o entrepans, per exemple) que poden causar al·lèrgies o intoleràncies.
La Federació d'Hostaleria de Lleida assegura que aquesta normativa "no ha d'alterar els protocols de producció culinària" i afegeix que iniciaran "les tasques per informar els consumidors, treballadors i proveïdors".
Malgrat que l'Estat encara no ha publicat el decret que desplega el reglament, la federació ja ha enviat per correu electrònic informació i cartells als seus associats. Opina que la normativa comporta "més costos però un avenç molt lleu en el valor afegit de la qualitat que s'ofereix als clients".
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de desembre de 2014 a les 09:01
Actualitzat el 13 de desembre de 2014 a les 09:08
Et pot interessar
-
Societat El Club d'esquí Solsona convoca eleccions per renovar la Junta directiva
-
Societat L’Ajuntament de Solsona convoca la ciutadania a una doble xerrada sobre la gestió de l’arbrat urbà
-
Societat Aquests són els dies festius a Sant Llorenç de Morunys per l'any 2026
-
Societat L'Escola Arrels presenta un projecte de disseny i elaboració d’un regal corporatiu per a empresaris col·laboradors
-
Societat Oliana, primera parada del Vehicle Integral de Documentació que la Policia Nacional estrena a Lleida
-
Societat Detecten un cas de tuberculosi en una granja de Navès