A partir d'avui, 13 de desembre, entra en vigor un reglament europeu que obliga bars, restaurants i hotels a informar els clients de tots els ingredients que porten els aliments no envasats (menus, tapes o entrepans, per exemple) que poden causar al·lèrgies o intoleràncies.
La Federació d'Hostaleria de Lleida assegura que aquesta normativa "no ha d'alterar els protocols de producció culinària" i afegeix que iniciaran "les tasques per informar els consumidors, treballadors i proveïdors".
Malgrat que l'Estat encara no ha publicat el decret que desplega el reglament, la federació ja ha enviat per correu electrònic informació i cartells als seus associats. Opina que la normativa comporta "més costos però un avenç molt lleu en el valor afegit de la qualitat que s'ofereix als clients".
ARA A PORTADA
-
-
Abaixa la persiana la botiga més veterana del barri Josep Torregassa de Solsona Ramon Estany Montanyà
-
La 72a Fira de Sant Isidre de Solsona tindrà més d'un centenar d'expositors i comptarà amb un nou cicle cultural Redacció
-
Grusvas opta per no portar bestiar boví a la Fira de Sant Isidre de forma preventiva degut al brot de tuberculosi Redacció
-
Publicat el 13 de desembre de 2014 a les 09:01
Actualitzat el 13 de desembre de 2014 a les 09:08
Et pot interessar
-
Societat David Bueno parlarà a Solsona de «El cervell dels preadolescents i adolescents»
-
Societat David Jorba ofereix a l'Institut Francesc Ribalta de Solsona la xerrada «Felicitat, un assumpte seriós»
-
Societat Sant Jordi a la Penya Barcelonista Solsona i comarca
-
Societat La Fira de Sant Isidre de Solsona no comptarà enguany amb la mostra de bestiar vaquí