ERC Sant Celoni espera que la SAREB acabi cedint el 30% dels seus immobles per a lloguer social

Els republicans recorden que Esquerra ha liderat una proposta de llei per aconseguir que els habitatges buits de la SAREB passin a disposició dels municipis.

Magalí Miracle Rigalós, regidora de l'Ajuntament de Sant Celoni, en una participació al Parlament
Magalí Miracle Rigalós, regidora de l'Ajuntament de Sant Celoni, en una participació al Parlament | ERC Sant Celoni
Redacció
30 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:21h
El Grup Municipal d'ERC de l'Ajuntament de Sant Celoni espera que la proposta de llei que els   republicans han presentat al Congrés dels Diputats, el darrer trimestre de l'any passat, es converteixi en una realitat i d'aquesta manera s'aconsegueixi que els habitatges buits de la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (SAREB) passin a disposició dels municipis i administracions públiques. Per als regidors d'ERC la llei "ajudaria a molt veïns i Veïnes de Sant Celoni i la Batllòria".

D'acord amb dades que la PAHC Baix Montseny ha fet públiques en diverses ocasions a Sant celoni hi ha més d'un centenar de pisos buits a mans de grans tenidors i entitats bancàries. Segons ERC, aquesta llei suposaria el retorn social del rescat bancari de l'estat espanyol l'any 2012 i el retorn del 30% dels immobles de la SAREB per a lloguer social, cosa que fa manifestar als represenentats d'Esquerra Sant Celoni i la Batllòria que "treballem per donar solució a l'habitatge social".

Altres notícies que també et poden interessar

 
Arxivat a