Cinc ajuntaments del Baix Montseny es beneficiaran del programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha contractat 49 persones per facilitar la inserció laboral a majors de 52 anys

Acte d'acollida als treballadors contractats pel Consell Comarcal del Vallès Oriental
Acte d'acollida als treballadors contractats pel Consell Comarcal del Vallès Oriental | CCVO
Redacció
11 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:46h
El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha contractat 49 persones en el marc del programa Treball i Formació, un programa que busca facilitar la inserció laboral mitjançant el treball, l’acompanyament i l'orientació.

En total s'han fet 49 contractes de 12 mesos. Les persones que han optat a aquests contractes són persones aturades, majors de 52 anys, persones no perceptores de subsidis o persones que cobren la renda garantida de ciutadania. Els perfils dels nous treballadors i treballadores abarquen agents cívics, auxiliars administratius/ves, peons/nes d'obra, peons/nes jardineria, peons/nes neteja i capacitadors/es en gestions telemàtiques.

Els projectes en els quals participaran són Fem lluir el Vallès Oriental, El Vallès Verd, Administració electrònica i gestió de la informació, Campanyes informatives de conscienciació a la ciutadania i Capacitació telemàtica de la ciutadania.

Els treballadors i treballadores contractades realitzaran les seves tasques als municipis de Bigues i Riells del Fai, Caldes de Montbui, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga, la Llagosta, la Roca del Vallès, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles,  Montmeló, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilanova del Vallès, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i al propi Consell Comarcal.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i els ajuntaments dels municipis on presten el servei.