
Exposició micològica a la Fira del Bolet de Vilada Foto: Mapamundi/AjVilada
La fira començarà a les 10.00 del matí amb un esmorzar popular amb botifarra amb bolets i vi. A continuació començarà la 11a Mostra Micològica i, a les 16.00 hores, hi haurà l'esperat concurs gastronòmic, que arriba a la seva 23a edició i que repartirà un total de 480 euros al millor peix amb bolets, carn amb bolets i premi a l'originalitat. El tast de plats es farà a les 17.30 de la tarda, amb entrega de premis i entrega del guardó "Quins Bolets" al cuiner i divulgador gastronòmic Pep Nogué, per la seva activitat i prestigi professional.
Una vegada s'hagi entregat el guardó, es farà la degustació popular de coca de bolets per tothom i, mitja hora després, el sorteig d'una cistella gastronòmica i cloenda de la fira. Durant tot el dia també hi haurà una trobada de plaques de cava, degustacions de pinxo de botifarra de bolets, l'actuació musical del grup "3Q5", degustacions i venda de vins i caves, i un taller de bolets a càrrec de Polar TreK.