VÍDEO Unes 150 persones es concentren a Berga contra l'inici del judici als presos polítics

En l'acte a la plaça de les Fonts, s'han guardat 10 minuts de silenci per donar suport als líders independentistes i denunciar la repressió

12 de febrer del 2019
Actualitzat a les 18:44h
Concentració a la plaça de les Fonts de Berga.
Concentració a la plaça de les Fonts de Berga. | Pilar Màrquez Ambròs
Unes 150 persones s'han concentrat aquest migdia a la plaça de les Fonts de Berga per denunciar "la farsa de justícia" en l'inici del judici contra els presos polítics. En l'acte, s'han guardat 10 minuts de silenci per donar suport als líders independentistes i denunciar la repressió. S'han pogut sentir crits de "Llibertat presos polítics" i "independència" i diversos assistents també s'han expressat contra la falta de justícia en la causa per l'1-O. En una pancarta s'ha reclamat tant la llibertat dels presos com també el retorn dels exiliats. 
 
Treballadors de diverses botigues, oficines i establiments de la ciutat han sortit al carrer, davant del lloc de treball, per sumar-se a la convocatòria de les entitats sobiranistes.

L'acte a la plaça de les Fonts ha finalitzat amb el cant dels Segadors. També s'han fet concentracions davant de l'Ajuntament de Berga i del Consell Comarcal del Berguedà. A més, les mobilitzacions s'han repetit en diversos municipis de la comarca. 

 
Arxivat a