20
de juny
de
2023, 19:30
Hostaleria i Turisme del Berguedà renova la junta directiva. El fins ara president, Jordi Badia, del restaurant La Cabana, deixa el càrrec i passa el relleu a Sílvia Culell, propietària del restaurant La Barana. La nova junta combina experiència amb cares noves amb l’objectiu de continuar treballant per representar un dels sectors motors del Berguedà com és el de l’hostaleria i el turisme.
Manel Sousa, del restaurant Cal Marsalet, ocupa el càrrec de vicepresident; Joan Casals, de l’hotel-restaurant El Recó de l’Avi, és el secretari; i Guillem Obradors, del càtering Les Alzines, és el tresorer. Com a vocals formen part de la junta Remei Escolies, del restaurant Els Roures; Albert Palau, d’Indòmit; i també Jordi Badia, de La Cabana. La nova presidenta ha explicat que, pròximament, poden afegir-se nous vocals per ampliar la representació d’aquesta junta.
El mes de maig va iniciar-se el procés electoral per la renovació de la junta, tal com marquen els estatuts de l’entitat. La candidatura encapçalada per Sílvia Culell ha estat l’única presentada, i un cop validada per unanimitat, s’ha proclamat automàticament com a nova junta de l’entitat.
El president sortint, Jordi Badia, ha volgut agrair a totes les persones que han treballat a dins i fora de l’associació durant els darrers anys, i més, tenint en compte l’època difícil viscuda amb la pandèmia del coronavirus. Ha recordat la feina realitzada com és la campanya de la Cuina de la caça i la tòfona amb els sopars maridatges, la campanya de la Cuina del Bolet o la Nit del Turisme, entre altres accions, i ha encoratjat a la nova junta a continuar treballant, per consolidar-les i ampliar-les.
La nova presidenta, Sílvia Culell, ha explicat que la voluntat és mantenir la línia impulsada en els darrers anys, si bé una de les novetats serà crear comissions per poder treballar de manera col·lectiva amb responsables de cadascuna de les àrees.
Manel Sousa, del restaurant Cal Marsalet, ocupa el càrrec de vicepresident; Joan Casals, de l’hotel-restaurant El Recó de l’Avi, és el secretari; i Guillem Obradors, del càtering Les Alzines, és el tresorer. Com a vocals formen part de la junta Remei Escolies, del restaurant Els Roures; Albert Palau, d’Indòmit; i també Jordi Badia, de La Cabana. La nova presidenta ha explicat que, pròximament, poden afegir-se nous vocals per ampliar la representació d’aquesta junta.
El mes de maig va iniciar-se el procés electoral per la renovació de la junta, tal com marquen els estatuts de l’entitat. La candidatura encapçalada per Sílvia Culell ha estat l’única presentada, i un cop validada per unanimitat, s’ha proclamat automàticament com a nova junta de l’entitat.
El president sortint, Jordi Badia, ha volgut agrair a totes les persones que han treballat a dins i fora de l’associació durant els darrers anys, i més, tenint en compte l’època difícil viscuda amb la pandèmia del coronavirus. Ha recordat la feina realitzada com és la campanya de la Cuina de la caça i la tòfona amb els sopars maridatges, la campanya de la Cuina del Bolet o la Nit del Turisme, entre altres accions, i ha encoratjat a la nova junta a continuar treballant, per consolidar-les i ampliar-les.
La nova presidenta, Sílvia Culell, ha explicat que la voluntat és mantenir la línia impulsada en els darrers anys, si bé una de les novetats serà crear comissions per poder treballar de manera col·lectiva amb responsables de cadascuna de les àrees.