El dossier d’aquest lliurament, de 46 planes, està dedicat als mercats. En ell s’hi han reflectit els ambients i la transcendència social i econòmica dels mercats de Banyoles, Camprodon, Tortellà o Besalú i el Rengle d’Olot; i es rememoren els burots que gravaven les mercaderies que entraven als pobles principals, així com els hostals i els comerços on acudien els venedors i compradors. També hi apareixen dones i homes que hi han dedicat les seves vides i que ens parlen de la seva experiència.
La revista conté, a més, les seccions habituals de Conversa, en què s’entrevista al popular veterinari garrotxí Pere Plana; els Perfils d’en Ton de Pla Boscàs, de les Planes d’Hostoles; de l’Enric Castañer, un dels últims rodellers de la vall de Llémena; d’en Joan Marcer, de la taverna de can Planas de Camprodon; i d’en Josep Mariscot, de Camós. La secció Primers relleus és obra del banyolí Joan Solana, que ens presenta una visió personal i literària de l’entorn de l’Estany. Per la seva banda, a la Mirada al paisatge, l’escriptor Josep Valls i el fotògraf Ernest Costa ens conviden a un passeig fins a l’ermita de Sant Martí del Corb, a les Preses. També Ernest Costa és l’autor de l’apartat Indret, aquest cop dedicat al poble d’Esponellà. Pel que fa a les rutes excursionistes, Joan Pontacq i Joaquim Agustí ens proposen uns itineraris pels voltants de Vilert i Lliurona, respectivament. En la secció en què es rescaten imatges antigues, Jordi Pujiula i Anna Bonfill rememoren les fonts públiques i l’ambient que es creava al seu entorn.
Completen aquest número, entre d’altres continguts, les seccions sobre patrimoni en què es tracta d’etnografia (els forns de ceràmica de Vilert), arquitectura (el Noguer de Segueró, de Beuda), història (el veïnat de l’Argelaguet de Sant Gregori), arqueologia (el dolmen de les Closes de Porqueres), cultura popular (l’aplec de Sant Aniol d’Aguja), nissagues (els Bolòs d’Olot), llegendes (toponímia sobre els salts i els passos de les nostres valls), aigua (els molins de fer pólvora de Banyoles), fauna (el gaig), flora (les teixedes) i plantes i remeis (els alls).