Els projectes han transformat de manera virtual els espais per tal d'adaptar les sales als usuaris i fer-les més còmodes, per exemple, per l’espera de les mares embarassades. Per això s’han creat espais de relaxació, biblioteques, s’ha redissenyat la llum de la sala o reubicat alguns despatxos. La reforma projectada pels estudiants no ha estat estructural sinó que s'ha basat en aspectes de disseny, gràfics i d'interiorisme.
.jpg)
Recreació de la proposta dissenyada pels alumnes de l'Escola d'Art d'Olot Foto: Escola d'Art d'Olot
Des del setembre del 2016 els alumnes han treballat en aquesta proposta de millora. El mes d’octubre els estudiants es van trobar per primera vegada amb membres de l’Hospital Trueta per posar en comú els objectius i les propostes de les dues entitats. Durant els primers mesos també es van portar a terme enquestes a pacients i treballadors de l’Hospital per conèixer millor els usos dels espais que s’havien de reformar.
Aquest és el segon any que es porta a terme un projecte d’aquestes característiques des de l’Escola d’Art d’Olot. El 2016 es va proposar la millora del pati d’una escola de Cardedeu i sempre s’ha buscat que els alumnes puguin actuar en agents reals. Amèlia Sarda, professora responsable del projecte, ha explicat a NacióGarrotxa la importància d’un treball com aquest pels seus estudiants: “Es tracta d’un assaig de la vida professional del disseny. És una ocasió pels alumnes de portar a terme un projecte real”.
.jpg)
El grafisme, un dels aspectes proposats pels alumnes Foto: Escola d'Art d'Olot
.jpg)
Millorar la comoditat dels usuaris, un dels objectius de la proposta de l'Escola Foto: Escola d'Art d'Olot