L'Hospital d'Olot torna a organitzar els playbacks solidaris per a la Marató de TV3

Feia tres anys que el centre no impulsava la iniciativa que tindrà lloc l'11 de desembre

Imatge d'arxiu dels Playbacks de l?Hospital d'Olot
Imatge d'arxiu dels Playbacks de l?Hospital d'Olot | Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa
Redacció
08 de novembre del 2022
L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa tornarà a recollir fons per a la Marató de TV3 amb l'acte més emblemàtic del centre: els playbacks. Desenes de treballadors de l'hospital olotí pujaran a l'escenari per recollir fons contra les malalties cardiovasculars (el motiu de la Marató 2022). La iniciativa tindrà lloc el diumenge 11 de desembre al Teatre Principal d'Olot.

Els playbacks de l'Hospital es desenvoluparan en dues sessions. Una serà a les 16.30 h i l'altra a les 19 h. L'espectacle durarà una hora i comptarà amb una quinzena d'actuacions. Les entrades es posen a la venda aquest divendres a partir de les 10 h del matí a un preu que va dels 8 als 12 euros. Es poden comprar a través de la pàgina web d'Olot Cultura i a l'horari habitual de la taquilla del Teatre Principal.

A banda de les actuacions musicals, l'espectacle també comptarà amb la participació d'experts en salut cardiovascular del nostre territori i la intervenció de nens i nenes vinculats a la Fundació, que aportaran la seva particular visió de com hem de cuidar els nostres cors.

Feia tres anys que l'Hospital d'Olot no organitzava l'acte a causa de la covid. Aquest 2022 es recupera i s'espera recollir una important quantitat de fons per destinar a la Marató de TV3 que se celebrarà el 18 de desembre. L'últim any que es van organitzar els playbacks (2019) es van recollir més de 8.500 euros.
Arxivat a