Noel Alimentària, grup garrotxí d’alimentació especialitzat en la producció i distribució de pernil cuit i curat, embotits i carns fresques, tant a nivell nacional com internacional, irromp ara en el mercat peninsular amb "Pícalos", el primer snack d’embotit cruixent elaborat al forn.
Aquest producte pioner –després del llançament al Regne Unit i a Dinamarca–, s’ha començat a comercialitzar a l'estat espanyol amb 4 referències diferents: de pernil serrà, de bacó, de xoriço i de fuet, presentat en bosses de 20 grams per a consumir en qualsevol moment o lloc.
Per a poder dur a terme aquest llançament, la companyia ha desenvolupat un procés d’elaboració únic i exclusiu que consisteix a curar, llescar, deshidratar i fornejar a 100 graus, lentament i de manera artesanal, els diferents tipus d’embotit tot mantenint-ne les propietats nutricionals i aconseguint una textura extremament cruixent, sense necessitat de fregir-los.
En aquest procés s’ha invertit dos anys de feina i s'ha habilitat una planta de producció específica a les instal·lacions de Noel a Sant Joan de les Abadesses, amb la incorporació de 12 persones més a la plantilla.
Noel desenvolupa un procés d’elaboració únic i exclusiu per a deshidratar i enfornar embotits
El resultat és un nou snack cruixent que s'elabora a les instal·lacions de Sant Joan de les Abadesses
ARA A PORTADA
Publicat el 25 de setembre de 2020 a les 11:04
Actualitzat el 25 de setembre de 2020 a les 11:37
Et pot interessar
-
Societat La campanya de Garrotxa Sense Fum alerta sobre els nivells d'exposició infantil al tabac
-
Societat Figueres i Olot veuran passar La Vuelta per primer cop els dies 27 i 28 d'agost
-
Societat Olot és l'única capital de comarca gironina que redueix els lloguers
-
Societat Té risc viure entre volcans? Un projecte a la Garrotxa ho aclareix
-
Societat Una oficina itinerant dels Mossos recorrerà cinc pobles de la Garrotxa
-
Societat El Meteocat emet un avís per temps violent a quatre comarques durant la tarda de divendres