Sant Joan les Fonts acorda flexibilitzar el pagament d’impostos i taxes municipals

En la mesura del possible, l'Ajuntament també avançarà el pagament de factures per a facilitar la liquiditat de les empreses i autònoms

NacióGarrotxa
25 de març del 2020
Actualitzat a les 8:58h
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha aprovat un paquet de mesures per a flexibilitzar el pagament d’impostos i taxes municipals que recapta.

Per exemple, l’impost de vehicles s’ajorna 8 mesos i es cobrarà al mes d’octubre. A més, la taxa de la Llar d’Infants El Niu es reduirà proporcionalment en funció dels dies lectius que duri el confinament. El mateix passarà amb l’Escola Municipal de Belles Arts.

Pel què fa als habitatges socials de titularitat o gestió municipal, l’Ajuntament s’obrirà a estudiar les demandes que es rebin per part d’aquells ciutadans que tinguin problemes per a pagar el lloguer.

En d’altres temes, com pot ser el cas de l’IBI, encara s’hi està treballant ja que depèn de l’organisme competent, en aquest cas XALOC, de la Diputació de Girona. El que sí que es farà és flexibilitzar i fraccionar el màxim possible els rebuts.

Finalment, també cal destacar que, en la mesura del possible, s’avançarà el pagament de factures per a facilitar la liquiditat de les empreses i autònoms.