Girona té el millor torró de crema cremada de l'Estat. Concretament, es fa a la pastisseria Noguera, a càrrec d'Arcadi Rafael Ossa. Així ho ha determinat aquest dijous el Gremi de Pastisseria de Barcelona, en la segona edició del concurs, que l'ha escollit entre una quarantena de participants.
El torró de Noguera Pastissers, amb central a Vilobí d'Onyar i diverses pastisseries repartides per Girona, Riudellots de la Selva, Maçanet de la Selva, Vilablareix i Sant Gregori; ha estat el millor valorat pel gust, textura i aspecte. Per triar el guanyador, els candidats del concurs han lliurat tres barres de torró artesà de crema cremada en format rectangular elaborades completament amb ametlla, rovell d’ou, làctics -opcional-, sucres i aromatitzants, i cremats per una o diverses cares.
[noticiadiari]2/265948[/noticiadiari]
El torró de crema cremada de la pastisseria Noguera de Girona, premiat com el millor de l'Estat
El Gremi de Pastisseria de Barcelona reconeix el torró artesà del pastisser Arcadi Rafael Ossa pel seu gust, textura i aspecte
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de novembre de 2023 a les 16:46
Et pot interessar
-
Societat Càritas denuncia «racisme immobiliari» cap al jove que va morir en precipitar-se per un balcó a Salt
-
Societat Una popular platja de la Costa Brava estarà tancada tot l'estiu
-
Societat Mor una motorista en un xoc amb un turisme i un camió a l'N-II a Vidreres
-
Societat Així és el nou restaurant dels germans Roca a Sant Julià de Ramis: cuina catalana i homenatge a la mare