Braó de porc al vermut blanc

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 01 de març de 2014 a les 00:01
Foto: Manel Baxerias

Ingredients per 2 persones

1 braó de porc gran i tallat per el mig
1 ceba gran
1 tomàquet
1 got de Vermouth blanc
Oli d’oliva
1 fulla de llorer
Pebre negre
Oli i sal

Elaboració
Talleu la ceba en juliana i la poseu-la al fons de la safata del forn juntament amb tomàquet i el braó ben salpebrats i poseu-hi un bon raig d’oli, juntament amb la fulla de llorer, tapeu la safata amb paper de plata i ho poseu al forn a 120º durant uns 60 minuts, passats els que destapareu i girareu les peces abocant-hi el got de Vermut, torneu a posar la safata al forn per espai d’uns trenta minuts més, aquesta vegada destapada amb cura de ruixar el braó amb el líquid cada deu minuts aproximadament, si queda molt sec hi podem afegir un gotet d’aigua, passats els trenta minuts comprovem la cocció i ja podem servir.

Foto: Manel Baxerias