"No estava previst, però va sortir el concurs públic i ens hi vàrem apuntar", explica a VOTV Imma Navarro, de la Fundació Apadis. "Hem estat tot el mes d’agost amb el trasllat, amb el canvi d'imatge i treballant per adaptar-nos al teatre i aconseguir que fos especial, que els clients entressin per la porta i veiessin que els objectius són els mateixos", afegeix.

El Gato Verde, obert els dies de Festa Major. Foto: NacióGranollers
I és que El Gato Verde continua sent un restaurant en què joves amb discapacitat intel·lectual poden aprendre un ofici. Cada setmana hi passaran entre 15 i 18 nois i noies, a més de pares que hi fan de voluntaris i el nou xef de l'establiment: Marc Hernández. "Seguim el mateix objectiu social: que els nois puguin tenir una formació que garanteixi la igualtat de drets i que després puguin gaudir d'oportunitats al món laboral", explica Navarro.
Els treballadors s’han mostrat encantats. Aitor Molsosa i Jihane Elouafa, dos dels joves que hi són, han explicat les seves ganes de començar a treballar i han reconegut que esperaven que el dia de l’estrena "hi hagi molta feina".
A més, el restaurant vol convertir-se, segons els seus responsables, en "un punt de trobada habitual" entre els granollerins, vagin al teatre o no. El director del teatre, Carles Ribell, ha explicat que el projecte és "una bona oportunitat per dinamitzar el vestíbul, també per l’activitat social que té El Gato Verde".
El Gato Verde està obert cada dia a partir del migdia, menys dilluns al matí, i els divendres i dissabtes tancarà a les 2 de la nit.